| KENDİMİZİ TANITALIM | |
|
+146KübraEsra REYHAN emly Deli Yürek Ayşee esennur ozanabimm ressamtuba OzanFanı özlem09 BÜŞRA KILIÇ BanuKonya tek türkiyem 1996 FURKAN BAYRAK ruveyda hatice deveci tiryaki_55 FaToş42 tubaNUR ayşe konyali_42 Almila çorumlu elif songül medix ozgulumm Konya_42 qamseli sevda berfinimm gulshat esra d. konyalı mesut bjk_bilal çiğdem ahsen BiRGüL_54 burcu eyüplü songül kaya esrayldz **BüsRa** tarıkcık prenses aslıhan sevdatuzun elvan08 Fatmaaa _elagözlü_ tubacık yeşim parlar muhittin_18 Berfin_Tuğçe Ramirez Kömür Prensesi tolga çobanoğlu Reha sümeyrakılıç derya41 Cansu_Akkuss melinda almuslu elvan ferhan ecem asker_mehmet kem talihli gülçiçek Beys tarik GülbaharEzgi kahraman doktor okan suskun_1907 Cherry sümeyra hasan Z_e_y_n_e_p vuslat ÇİĞDEM _tugce_ nur42 zehravi Merwe cansufatmanur incitanem maral sümeyye döne SoN_DaRbE saban duyguu salih çömez biscote tunalı27 Beyaz Melek Elfida ezgi-fatma damlalar breeze cansu fatmanur ozansever gülbakışlım BeyazGelincik ezo kartal gamze/malatya sevdosss Ali büşra bozkurt hayal ilayda hatice araz ela_gözlü saadet03 ozanmehmet ferah ecegul hakankiziltas elagözlü Derya *İLKNUR* yagmur06 nisa selen gülcan mersin tahir tahir_can ozan-ezgi özge Gizem sandall mevsim Papatya ELIF_izmir zeynep alagul sewde Huriye Bilaliahmed BabaYigit Elifrana- arayan Admin 150 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
| Konu: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Nis. 24, 2008 12:07 pm | |
| Evet arkadaşlar bu bölümde herkes birbirini tanıtıyor.. | |
|
| |
arayan
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Nis. 24, 2008 5:41 pm | |
| Tüm üyelere selamlar...
Ben Tek Türkiye sitesinden arayan. Sitemiz hayırlı olsun... Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşaAllah güzel hizmetlerde bulunursunuz... Kolay gelsin... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Nis. 24, 2008 6:14 pm | |
| Aramiza hos geldiniz. ALLAH razi olsun. Sitemiz herkese hayirli ugurlu olsun. En guzel paylasimlarda bulusmak dilegi ile.. | |
|
| |
Elifrana-
| |
| |
BabaYigit
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Nis. 24, 2008 6:42 pm | |
| Ben de yeni üyeyim, herkese selamlar... | |
|
| |
Bilaliahmed
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Nis. 24, 2008 7:09 pm | |
| da bende geldim bende su an icin son dogan uyeyim hayirli ugurlu olsun sitemiz, bende Bilal-i ahmed. de Admin kim ? onu anliyamadik :d | |
|
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Nis. 24, 2008 10:15 pm | |
| BENDE ADMİN İLK DEFA BİR SİTENİN YÖNETİCİSİ OLUYORUM...ÇOK MUTLUYUM | |
|
| |
arayan
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Cuma Nis. 25, 2008 9:28 am | |
| Cümleten Hoşgeldiniz arkadaşlar... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Cuma Nis. 25, 2008 10:03 am | |
| Herkes Hoş Geldi Sefalar Getirdi.. | |
|
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM C.tesi Nis. 26, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Paz Nis. 27, 2008 5:11 pm | |
| mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum çok güzel bi site emeği geçenlerden Allah razı olsun |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Paz Nis. 27, 2008 7:19 pm | |
| Herkes Hos Geldi. Guzel paylasimlarda bulusmak dilegi ile.. Sitemiz'in yep yeni yuzu cok yakinda.. |
|
| |
sewde
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Paz Nis. 27, 2008 11:32 pm | |
| ay ay sitede pek güzelmiş yaa tabiki üyelerle birlikte daah bi güzellendii nese bende kendimi tanıtayım bende yeni üye oldumm ve çok mutluyum böyle bi sitede bulunmaktan adım sewde admin olan gurbetçi ablayada selamlarr elleri dert görmesinn ne mutlu bizi bu şekilde bir araya getiriyorrrr | |
|
| |
Admin Admin
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Ptsi Nis. 28, 2008 11:13 am | |
| - sewde demiş ki:
- ay ay sitede pek güzelmiş yaa tabiki üyelerle birlikte daah bi güzellendii
nese bende kendimi tanıtayım bende yeni üye oldumm ve çok mutluyum böyle bi sitede bulunmaktan adım sewde admin olan gurbetçi ablayada selamlarr elleri dert görmesinn ne mutlu bizi bu şekilde bir araya getiriyorrrr Ne demek yaf estagfirullah. Ben sadece kurdum siteyi. Sizleri burada bir arada gormek harika. ALLAH razi olsun.. |
|
| |
alagul
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Ptsi Nis. 28, 2008 1:43 pm | |
| slmmm arkadaşlar bende yeni üye oldum(geç bile kaldım) site güzel gibi...simdi turlayacam:) tüm sevenlerine hayırlı olsun...rmrği geçemlrden de ALLAH razı olsun... | |
|
| |
zeynep
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Ptsi Nis. 28, 2008 7:34 pm | |
| selamın aleyküm ben Tek Türkiye sitesinde ki zeynep:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Salı Nis. 29, 2008 6:38 am | |
| SELAMUN ALEYKÜM bende tek türkiyeden sevdali_89 namı diğer zeynep89.. huriyecim hayırlı olsun ve ozen abi gelince haberimiz olsun:) |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Salı Nis. 29, 2008 10:19 am | |
| HepinVe Aleyküm selam . Hepiniz hoş geldiniz.. Ozan abimiz gelince tüm üyelerimize özel duyuru yapılacaktır.
Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz | |
|
| |
ELIF_izmir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Salı Nis. 29, 2008 5:44 pm | |
| ben de tek türkiye sitesinden elif bu sitenin yapımında emeği geçen herkese sonsuz tşk ediorum gerçekten bu sitenin yapılmasına çok sevindim çünkü ozan abiyi çooooooooooookkkkkkk seviorum | |
|
| |
zeynep
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Salı Nis. 29, 2008 8:04 pm | |
| adım: zeynep cobanoglu:)
yasım: 15
lise1 okuyorum. hedefim edebiyat ögretmenligi. siir yazmayı cok severim.kitap okumayı severim özellikle siyaset ve kahramanlık kitapları.istanbulda oturuyorum.. ve Allah'a emanet olun diyorum:) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Nis. 30, 2008 3:56 pm | |
| bende yeni üye oldum bi arkadaşımın sayesinde bu diziyi izlemeye başlamıştım ve gerçekten çok beğendimm ve severek heyecanla izliorumm site yöneticilerinin en tatlılarıııı bu sitede olduğu için çok mutluyumm tüm yöneticilere ve tüm üyelere çokkk selammm |
|
| |
ELIF_izmir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Mayıs 01, 2008 12:57 pm | |
| - rojda1990 demiş ki:
- bende yeni üye oldum bi arkadaşımın sayesinde bu diziyi izlemeye başlamıştım ve gerçekten çok beğendimm ve severek heyecanla izliorumm site yöneticilerinin en tatlılarıııı bu sitede olduğu için çok mutluyumm tüm yöneticilere ve tüm üyelere çokkk selammm
hoşgeldin cnm aramıza | |
|
| |
ELIF_izmir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Mayıs 01, 2008 1:03 pm | |
| - rojda1990 demiş ki:
- bende yeni üye oldum bi arkadaşımın sayesinde bu diziyi izlemeye başlamıştım ve gerçekten çok beğendimm ve severek heyecanla izliorumm site yöneticilerinin en tatlılarıııı bu sitede olduğu için çok mutluyumm tüm yöneticilere ve tüm üyelere çokkk selammm
ha arkadaşlar bu arada rojda1990 ın bi arkadaşımın sayesinde dediği arkadaş ben oluyorumm bu arada rojda1990 seni çok sviorum cnm bnm:D:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Mayıs 01, 2008 1:20 pm | |
| bende seni çok seviorum elif izmir arkadaşımmmm best friendim benim:) |
|
| |
| KENDİMİZİ TANITALIM | |
|