| KENDİMİZİ TANITALIM | |
|
+146KübraEsra REYHAN emly Deli Yürek Ayşee esennur ozanabimm ressamtuba OzanFanı özlem09 BÜŞRA KILIÇ BanuKonya tek türkiyem 1996 FURKAN BAYRAK ruveyda hatice deveci tiryaki_55 FaToş42 tubaNUR ayşe konyali_42 Almila çorumlu elif songül medix ozgulumm Konya_42 qamseli sevda berfinimm gulshat esra d. konyalı mesut bjk_bilal çiğdem ahsen BiRGüL_54 burcu eyüplü songül kaya esrayldz **BüsRa** tarıkcık prenses aslıhan sevdatuzun elvan08 Fatmaaa _elagözlü_ tubacık yeşim parlar muhittin_18 Berfin_Tuğçe Ramirez Kömür Prensesi tolga çobanoğlu Reha sümeyrakılıç derya41 Cansu_Akkuss melinda almuslu elvan ferhan ecem asker_mehmet kem talihli gülçiçek Beys tarik GülbaharEzgi kahraman doktor okan suskun_1907 Cherry sümeyra hasan Z_e_y_n_e_p vuslat ÇİĞDEM _tugce_ nur42 zehravi Merwe cansufatmanur incitanem maral sümeyye döne SoN_DaRbE saban duyguu salih çömez biscote tunalı27 Beyaz Melek Elfida ezgi-fatma damlalar breeze cansu fatmanur ozansever gülbakışlım BeyazGelincik ezo kartal gamze/malatya sevdosss Ali büşra bozkurt hayal ilayda hatice araz ela_gözlü saadet03 ozanmehmet ferah ecegul hakankiziltas elagözlü Derya *İLKNUR* yagmur06 nisa selen gülcan mersin tahir tahir_can ozan-ezgi özge Gizem sandall mevsim Papatya ELIF_izmir zeynep alagul sewde Huriye Bilaliahmed BabaYigit Elifrana- arayan Admin 150 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BeyazGelincik
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 10, 2008 6:57 pm | |
| selam ben beyazgelincik bende yeni sayılır ........... ozanım siteye geliyormu acaba ............ | |
|
| |
gülbakışlım
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 10, 2008 9:38 pm | |
| yeni üye oldum üye olduğum için çok mutluyum site süper | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 10, 2008 10:36 pm | |
| ARKADASLAR HEPINIZ HOS GELDINIZ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Ara. 11, 2008 5:36 pm | |
| slm arkadaşlar siteniz çok güzel bu siteyi çok sevdim inş. kısa zamanda ozan abiyle görüşürüz |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Ara. 11, 2008 10:52 pm | |
| slm canım arkilerim mrblar bu siteye emeği geçenlere çok teşekkür ederiz sizleri çok seviyorum |
|
| |
Huriye Admin
| |
| |
BeyazGelincik
| |
| |
ozansever
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Cuma Ara. 12, 2008 5:20 pm | |
| merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum ozanı çok seviyorum.öss dolayısıyla bazen bölümleri kaçırıyorum. :-( | |
|
| |
ozansever
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Cuma Ara. 12, 2008 5:28 pm | |
| ARKADAŞLAR TEKRAR MERHABA BEN OZANSEVER YAZISININ ALTINDA OZANIN RESMİNİN OLMASINI İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLİRİM BİLEN VAR MI?VARSA BANA NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRETSİN.RİCA OLUNUR. | |
|
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM C.tesi Ara. 13, 2008 12:52 pm | |
| - ozansever demiş ki:
- ARKADAŞLAR TEKRAR MERHABA BEN OZANSEVER YAZISININ ALTINDA OZANIN RESMİNİN OLMASINI İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLİRİM BİLEN VAR MI?VARSA BANA NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRETSİN.RİCA OLUNUR.
ben yaparım tekrar hoşgeldiniz | |
|
| |
ozansever
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM C.tesi Ara. 13, 2008 1:07 pm | |
| - huriye demiş ki:
- ozansever demiş ki:
- ARKADAŞLAR TEKRAR MERHABA BEN OZANSEVER YAZISININ ALTINDA OZANIN RESMİNİN OLMASINI İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLİRİM BİLEN VAR MI?VARSA BANA NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRETSİN.RİCA OLUNUR.
ben yaparım tekrar hoşgeldiniz HOŞBULDUK CANIM.ZATEN OZAN ABİNİN FAN SİTESİNE GELİPTE HOŞ BULMAMAK MÜMKÜN DEĞİL.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER CANIM. | |
|
| |
cansu fatmanur
| Konu: TANIŞMAK Paz Ara. 14, 2008 11:10 pm | |
| SLM ARKADAŞLAR BEN CANSU FATMANUR TEK TÜRKİYE OYUNCUSUYUM ROŞAT AĞANIN KÜÇÜK KIZINI OYNUYORUM KONYADA OTURUYORUM YEMİN EDERİM DİZİYE YENİ BAŞLADIM DİLAYI TARIĞI ZEYNEP ÖĞRETMENİ HEPSİNİ TANIYORUM HATTA BİZİM BİR DÜKKANIMIZ VAR ONUN ÜSTÜNDE MÜJGAN ABLA YANİ DİLA HEMŞİRE OTURUYOR YEMİN EDERİM HİÇBİRİ UYDURMA DEĞİL | |
|
| |
cansu fatmanur
| Konu: TANIŞMAK Paz Ara. 14, 2008 11:13 pm | |
| HERKESE BAŞARILAR OZAN ABİ SENİ ÇOK SEVİYORUM BEN FATMANUR TANIYOSUN BENİ | |
|
| |
cansu fatmanur
| Konu: OZAN HAYRANI C.FATMANUR Paz Ara. 14, 2008 11:18 pm | |
| ARKADAŞLAR HURİYEYE YAPTIĞINIZI BANADA YAPAR MISINIZ BENDE YAPMAYI BİLMİYORUM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Salı Ara. 16, 2008 2:55 pm | |
| arkadaşlar hepinizle arki olmak istiyorum tahir can seninlede cansu fatmanur senlede ayyyy hepinizle işte yaaa aaaaa:) :)D:D:d |
|
| |
ezo
| |
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 17, 2008 1:22 pm | |
| - cansu fatmanur demiş ki:
- ARKADAŞLAR HURİYEYE YAPTIĞINIZI BANADA YAPAR MISINIZ BENDE YAPMAYI BİLMİYORUM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
NE DEMEK İSTDİN CANIM BURADA HOŞGELDİN SİTEMİZE RESİMLER EKLERSEN SETTEN EVİNİRİZ VE AYRICA SAKIN OZAN ABİME DEME BİANEM OZAN ABİCİM BENİM DAA BİLMESİN SİTENİN BAKIMI BİTMEDİ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 17, 2008 6:12 pm | |
| |
|
| |
cansu fatmanur
| Konu: ozan hayranı Çarş. Ara. 17, 2008 8:51 pm | |
| arkadaşlar çok tşk ederim huriye resim göndermiş ya o resim göndermeyi banada yapar mısınız lütfen yardım edin resim nasıl yükleniyo bilmiyorum ama öğrenirim setten resimler yüklerim ozan abiyi çok seviyorum sizleride çok seviyorum ozan abi evliymiş hatta altı aylık çocuğu varmış belki duymuşsunuzdur sizleri çok seviyorum emeği geçenlere tşk ederim byby | |
|
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 17, 2008 9:22 pm | |
| - cansu fatmanur demiş ki:
- arkadaşlar çok tşk ederim huriye resim göndermiş ya o resim göndermeyi banada yapar mısınız lütfen yardım edin resim nasıl yükleniyo bilmiyorum ama öğrenirim setten resimler yüklerim ozan abiyi çok seviyorum sizleride çok seviyorum ozan abi evliymiş hatta altı aylık çocuğu varmış belki duymuşsunuzdur sizleri çok seviyorum emeği geçenlere tşk ederim byby
kız ne alt aylıgı 1 yaşına girdi doruk | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Çarş. Ara. 17, 2008 10:03 pm | |
| |
|
| |
cansu fatmanur
| Konu: ozan hayranı Perş. Ara. 18, 2008 5:07 pm | |
| evet gerçekten roşatın kızıyım bugün çekime gittim süpriz gelişmeler var ben 6 aylık biliyodum hoşçakalın | |
|
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM Perş. Ara. 18, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
| |
breeze
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM C.tesi Ara. 20, 2008 2:25 pm | |
| Sevgili Adminimiz Siteniz Hayırlı Uğurlu Ozan Beye yakışır bir site olur insallah.Davetin için tesekkürler; 4 sitem var:
Özlem Akınözü Fanclub, SamanyoluFanları,Ozan Çobanoğlu ve Ezgi Sertel Fanclup'ten breeze
Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.
En son breeze tarafından Paz Ara. 21, 2008 10:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Huriye Admin
| Konu: Geri: KENDİMİZİ TANITALIM C.tesi Ara. 20, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
| KENDİMİZİ TANITALIM | |
|